Härifrån till dit, att säga upp sig och flytta för att leva sin dröm under en pandemi.

Härifrån till dit, att säga upp sig och flytta för att leva sin dröm under en pandemi.

Det finns så mycket jag vill skriva om här, så det nästan är lite svårt att börja, jag tänkte försöka ringa in några områden som bloggen i huvudsak kommer att handla om, det första och största som tar upp många tankar är det galna äventyret jag har gett mig in på nu.

Vid årsskiftet bestämde jag och min man oss för att flytta en liten bit söderut, till en liten by i Västernorrland.

Det finns ett litet hus där, som vi brukar kalla för stugan som vi har haft sedan ett par år tillbaks. Vi har målat, renoverat och lagt nytt golv.

Vi har känt oss för. Kan man bo här året runt?

För mig har det varit ett stort beslut som har krävt år av funderande. Jag född och uppvuxen i ett villakvarter, med alla bekvämligheter på armlängds avstånd. Har inte ens haft körkort förrän ganska nyligen. Asfalt i blodet. Alltid en buss att hoppa på.

Men, sen också en längtan åt att skala ner, bo närmre naturen, bo lite billigare, kunna möjliggöra drömmen om att ägna mig helt åt att driva mitt företag.

Sy här-producerade produkter, med stor noggrannhet och hög kvalitet, precis så som jag själv vill ha produkterna jag köper.

TIllverkning med kärlek, schyssta förhållande. Gynnande av andra småföretagare här, där vi är nu.

Att kunna få ställa frågor, vem har sytt den här? Be om storleksanpassning. Jag är lång, kan man få väskan anpassad till det?

Precis så vill jag jobba. Det vill jag ha, och det vill jag kunna erbjuda.

Sagt och gjort. Vid tolvslaget 2019-2020 skålade vi på att nu gör vi det! Vi flyttar ut på landet och provar! Vad kan gå fel?

Ja, resten vet ni ju. Året började med hopp, och sen kom det en pandemi. Världsekonomin i våldsam gungning. Ett helt annat samhälle tog form. Men bollen var redan i rullning, så det var bara att köra.

Så det är här vi är nu. I startgroparna på Bosse och Ester, etapp 2.

Hoppas ni vill följa med på äventyret. ❤️